Fotograf og musik

Fotograf og musik

Musik og fotografering er to vigtige ingredienser i en fuldendt fest. Derfor er vi stolte over at kunne tilbyde en samlet pakke med festmusik, dinnermusik og fotografering. Vi har mulighed for at tilbyde denne unikke pakkeløsning, da vores perkussionist Uffe Birk også arbejder som fotograf. 

Luksus for pengene

Der er mange gode grunde til at vælge en samlet pakke med musik og fotografering til jeres næste fest eller event. Først og fremmest kan vi tilbyde høj kvalitet til en skarp pris, fordi vi sparer meget arbejdstid i transport, ventetid, klargøring osv.

Vi kan også give jer en mere personlig og vedkommende oplevelse med musikken og fotograferingen, fordi vi er med hele vejen igennem festen. I slipper for at forholde jer til mange forskellige aktører, og kan blot slappe af og nyde festen. Sammen med køkkenet sørger vi for de optimale rammer for jeres fest!

Bryllup

Er I på udkig efter bryllupsmusik og bryllupsfotograf?  Se, hør og læs mere om vores unikke koncept, Bryllupsrecepten, på www.bryllupsrecepten.dk.

Lydeksempel på musik til dans

Eksempler på fotografering til en fest

Hvordan foregår det

Et par uger før festen holder vi et telefonisk formøde med jer. Her gennemgår vi jeres ønsker for dagen, så vi kan give jer den bedst tænkelige oplevelse med musik og fotografering.

På dagen for festen ankommer vi ca. 90 minutter før gæsterne. Vores sangere og guitarister, Michael og Thomas, stiller lydanlægget op og snakker sammen med personalet i køkkenet. Uffe, vores fotograf, tager billeder i festlokalet og står derefter klar til at fotografere gæsterne, når de begynder at ankomme. Der er naturligvis mulighed for at få taget parbilleder og gruppebilleder, såfremt I ønsker det.

Thomas og Michael spiller stemningsfuld dinnermusik, når I sætter jer til bords og under hele middagen. I løbet af aftenen foreviger Uffe stemningen, maden, indslagene, sjove øjeblikke og de små detaljer i flotte billeder.

Til sidst slår vi kræfterne sammen og spiller op til dans og fest med vores rutinerede akustiske trio, En Kort En Lang.

Kontakt

Kontakt vores forsanger og guitarist, Michael, for en uforpligtende snak om jeres ønsker til musik og fotografering.

Find kontaktoplysningerne – klik her.