Dinnermusikere står og spiller musik

Dinnermusik

Musik præger vores underbevidsthed og humør, og derfor kan dinnermusik også gøre en god aften endnu bedre. Vi tilbyder dinnermusik af høj kvalitet med En Kort En Lang.

Stemningsfuld musik til maden

Vores 2 sangere og guitarister skaber stemning uden at tage fokus, når de spiller smagfulde fortolkninger af numre, der egner sig godt som musik til maden. Selvom musikerne holder sig i baggrunden, bygger de langsomt stemningen op i løbet af aftenen, hvilket også afspejles i valg af numre. På den måde går energien ikke tabt, på trods af at gæsterne sidder ned i mange timer og spiser god mad. Dinnermusik giver en fuldendt musikalsk oplevelse og er med til at opbygge festens stemning frem mod at festmusikken starter.

Hvis gæsterne har skrevet festsange over kendte melodier, spiller vi også gerne med på dem. Såfremt vi får besked om festsangenes melodier senest 14 dage før, har vi for det meste mulighed for at fremskaffe nodemateriale, hvis vi ikke kender numrene i forvejen.

Lydeksempler på dinnermusikken

I afspillerne nedenfor kan man høre forskellige eksempler på vores dinnermusik til maden, der bl.a. er populært til et bryllup. Lyt med hovedtelefoner for det bedste resultat.

Walking in Memphis

 

Tik Tik