ANMELDELSER

Vores bedste visitkort er de utroligt mange gode anmeldelser vi har fået gennem årene. På Facebook og Eventzonen har vi som band ikke mulighed for at fjerne eller moderere anmeldelserne. Derfor linker vi herunder til de to sider. Alternativt kan du læse et mindre uddrag herunder.

FACEBOOK

EVENTZONEN

UDVALGTE PÆNE ORD

“En Kort En Lang gjorde vores bryllup til den allerbedste dag nogensinde. De besidder en føling, en situationsfornemmelse og kreativitet til at overraske. Duoen med guitar var perfekt under middagen, stille og hyggeligt, og brudevalsen med efterfølgende dans, var fantastisk med guitar og slagtøj. Dansegulvet stod ikke stille og de hjalp os nærmest rundt på gulvet. Derudover er de yderst nemme og fleksible at arbejde sammen med – og med på det meste :)”

– Birthe Ilsø Mathiesen


“Velforberedt, bredt udvalg, meget professionelle. De spillede diner musik under maden, hvor man kunne høre musikken, og stadig sagtens snakke med gæsterne. Efterfølgende holdt de dansegulvet fyldt med den fedeste dansemusik. Kombineret med deres fotograf koncept var det et helt perfekt for os. Professionelle fra start til slut.”
– Kim Tonsberg Kristensen


“En Kort En Lang var stærkt medvirkende til at vores bryllup blev helt uforglemmeligt. De er nogle søde fyre der udelukkende tænker på at give dig den fedeste oplevelse. De hænger sig ikke i eventuelle forsinkelser. Vi var “kun” 35 gæster i alderen 24-84. trods det lykkedes det dem at spille noget for alle og fik alle dem der kunne holde til det på gulvet.”
– Morten


“Vi havde fornøjelsen af En Kort En Lang til vores 2 x 50 års fødselsdag. Lyden passede fantastisk til lokalet – ikke for højt. De mødte alle tre op med en god stemning og var bare KLAR!! Alle gæster taler stadig om den gode musik. Kan varmt anbefales.”
– Susanne Folmann Pedersen


“En Kort En Lang spillede til vores bryllup, og det var en helt igennem fantastisk oplevelse! Musikken i løbet af dagen var smuk og satte den helt rette stemning til receptionen og middagen. Festmusikken sad også lige i skabet. Der blev danset og sunget med. De formåede at samle festen og hjalp os med at skabe præcis det vi ønskede. Vi elskede oplevelsen og det samme gjorde vores gæster. Vi sender de allerbedste anbefalinger og vil helt sikkert booke disse gutter igen :) TAK til jer.”
– Katrine Bæk Hammer


“De her drenge lavede VORES LIVS FEST den 2/7-16 – de var GANSKE ENKEL FANTATISKE! De spillede de helt rigtige sange og dansegulvet var ikke tomt på et eneste tidspunkt”
Camilla Møller Iversen