FESTMUSIK

Vi spiller god festmusik med en energi og overbevisning, der rækker langt ud over scenekanten og som får gæsterne til at snakke om jeres fest i lang tid fremover. Vi skaber en unik atmosfære, hvor musik, energi og nærvær er i højsædet.

Vi ved at hver eneste fest er forskellig, og derfor varierer vores repertoire også meget for hvert arrangement. Ved aktivt at tilpasse musikken efter den respons vi får, kan vi holde hyggen og stemningen i højeste gear. Vi tager gerne imod ønsker undervejs.

Når vi spiller festmusik er det gode humør en selvfølge. Vi hænger os ikke i eventuelle forsinkelser da jeres fest altid er i centrum. Kort sagt er vi bandet der kan gøre din fest til en succes!

DUO

En Kort En Lang er i udgangspunktet en duo. Vores setup er kompakt, men lyden er stor. Fester holdes ofte i omgivelser hvor lyden fra et trommesæt bliver for voldsom. Vores trommeslager spiller på en cajon, som er en avanceret trækasse. Derfor giver vores festmusik mulighed for at snakke og danse i det samme lokale.

TRIO

Trioen er vores absolut stærkeste opstilling, og det er ikke uden grund at den gennem årenes løb er blevet mere eftertragtet end vores duo. Med en ekstra lead guitarist/korsanger kan vi skabe en unik lyd der er storladen og på samme tid intim. Hør det i videoen.
Vi favner fester for 20 såvel som 2000 publikummer.

ERFARING

Tilsammen kan vi mønstre over 50 års erfaring bag instrumenterne, flere TV-optrædener og uddannelser fra musikkonservatoriet. Derfor er vi trods vores jyske beskedenhed ikke bange for at sige det; vi er eksperter i at skabe en fest og få folk til at danse.

En Kort En Lang spiller festmusik til bryllupper, fødselsdage, julefrokoster, firmafester, byfester m.m.

MUSIK OG DEN GODE FEST

Med vores akustiske livemusik har I muligheden for at snakke og danse i det samme lokale, hvilket betyder utroligt meget for ”den gode fest”. Vha. mikrofoner og lydanlæg tilpasser vi lydstyrken, så den er optimal, uanset om der er 15 eller 150 gæster.

Hvis lyden er dårlig og man ikke kan se bandet, hjælper erfaring og et godt repertoire ikke meget. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores instrumenter, lydanlæg og scenelys. God festmusik skal være den totaloplevelse, der gør en god aften fuldendt og samler festen.

Vi spiller som udgangspunkt 3×45 min eller 2×65 min. alt efter hvad der passer jer bedst.