Festmusikere der spiller musik til en fest

Festmusik

Når vi spiller festmusik, er det gode humør en selvfølge. Vi hænger os ikke i eventuelle forsinkelser, da jeres fest altid er i centrum. Kort sagt er vi bandet der kan gøre din fest til en succes!

 Festmusik i særklasse

Festmusik med En Kort En Lang er mere end blot musik til festen. Hos os får I en unik oplevelse der rækker ud over scenekanten og hænger ved længe efter festen. Vi spiller de bedste hits fra de sidste 50 år med en energi og en kvalitet, som får gæsterne til at snakke om jeres fest i lang tid fremover. Vores repertoireliste spænder bredt, og med over 100 numre i bagkataloget kan vi skræddersy vores festmusik, så vi rammer præcis jeres smag. Vi holder hyggen og stemningen i højeste gear hele festen igennem, ved aktivt at tilpasse musikken efter den respons vi får, og vi tager gerne imod ønsker undervejs.

Erfaring

Tilsammen kan vi mønstre over 50 års erfaring bag instrumenterne, flere TV-optrædener og en uddannelse fra musikkonservatoriet. Derfor er vi trods vores jyske beskedenhed ikke bange for at sige det; vi er eksperter i at skabe en fest og få folk til at danse. En Kort En Lang leverer festmusik til bryllup, fødselsdag, julefrokost, firmafest, byfest mm.

Musik og den gode fest

Fester holdes ofte i omgivelser hvor lyden fra et trommesæt bliver for voldsom. Vores trommeslager spiller på en cajon, som er en avanceret trækasse. Derfor giver vores festmusik mulighed for at snakke og danse i det samme lokale, hvilket betyder utroligt meget for ”den gode fest”. Vha. mikrofoner og lydanlæg tilpasser vi lydstyrken, så den er optimal, uanset om der er 15 eller 150 gæster.
Hvis lyden er dårlig og man ikke kan se bandet, hjælper erfaring og et godt repertoire ikke meget. Derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores instrumenter, lydanlæg og scenelys. God festmusik skal være den totaloplevelse, der gør en god aften fuldendt og samler festen.
Vi spiller som udgangspunkt 3×45 min eller 2×65 min. alt efter hvad der passer jer bedst, og vi hænger os ikke i eventulle forsinkelser – Jeres fest er i centrum!
I lydafspilleren herunder kan man høre 2 eksempler på vores festmusik; Wake me up med Avicii og Walking on Sunshine med Katraina and the Waves. Hør det med hovedtelefoner for et bedre resultat.

Gode råd til valg af festmusik

  • Vi har lavet en lille vejledning, som vi håber I kan få glæde af i Jeres søgen på festmusik. Når man skal finde den rette musik til festen er der nemlige flere ting, som man med fordel kan overveje.
    Det er en god idé at undersøge og overveje følgende, inden I går igang med at lede efter den perfekte festmusik: Hvor stort et band er der plads til i festlokalet? Hvilket setup vil egne sig bedst til lokalets akustik; duo, trio eller et fuldt band med trommer? Hvilket musikalsk repertoire vil I gerne høre? Hvilket musikalsk repertoire vil Jeres gæster gerne høre? (Ofte er det den ældre generation der starter festen på dansegulvet).
  • Efter disse overvejelser kan det være lettere at finde det man søger. Vær opmærksom på følgende når I går igang med at lede efter et band: Har de udtalelser fra nogle der har oplevet dem live? Kan man høre lydeksempler på deres festmusik eller endnu bedre se en video? Er de erfarne og spiller de ofte? Er det muligt at høre dem live forud for festen?
  • Når de rette festmusikere er fundet, er det en god idé, at afklare følgende inden der laves en bindende aftale: Medbringer de lysanlæg? Er sluttidspunktet fleksibelt, hvis tidsplanen skrider på dagen? Afspiller de musik i pauserne?
  • Slutteligt er det altid en god idé at samle detaljerne for festmusikken i en kontrakt. På den måde udgår I misforståelser, hvilket giver øget tryghed for begge parter.

Se flere videoer på vores facebook side; www.facebook.dk/1kort1lang og giv gerne et like hvis I kan lide musikken.